Társkeresés felsőfokon

2003.03.10. 07:58
A nő és a férfi egymáshoz való viszonya az élet azon területe, ahol minden ember fordulóponthoz érkezik. A társtalanok arra vágynak, hogy egyszer olyan emberrel hozza össze őket jósorsuk, akire azt mondhatják: végre megtaláltam azt, aki által teljessé válhatok.
Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy magánéletünk rendezése nem csupán szerencse dolga. Ezért aktívan cselekedni is szükséges.

Régebben elképzelhetetlen volt, hogy az azonos társadalmi helyzetű embereket ne egy mindkét fél bizalmát élvező barát mutassa be egymásnak. A tiszti casinók és fényes külsőségek között megrendezett bálok adtak alkalmat az ismerkedésre. A polgári életformában a vasárnapi zsúrok, szolid ötórai teák töltötték be ezt a szerepet.
A mai társadalom rohanó élettempója elsorvasztotta ezeket a lehetőségeket.

"Bemutatom egy barátomnak" - ez az Elite Contact Club vezérelve. Elsősorban egyéni megbízás alapján dolgozunk, teljes diszkrécióval Az ECC az Internet segítségével újabb lehetőséget keres és kínál az igényes, kulturált társkeresőknek.

Saját tapasztalataink alapján fejlesztettük ki ezt az egyedülálló és várhatóan sikeres módszert, amelynek segítségével minden társkeresőnek esélye van arra, hogy korrekt és hozzáillő társat találjon.

Ügyfeleinket személyesen ismerjük, egyedi Megbízóinknak megtapasztaltuk életkörülményeit is. Munkatársaink: pedagógusok, pszichológusok, újságírók.

Ez az objektív kontroll különbözteti meg és teszi hitelessé a kapott információkat. Az inkognitó megőrzése céljából a neveket megváltoztattuk. A szimpatikusnak tűnő személlyel csak regisztrált Klubtagok vehetik fel a kapcsolatot, a páholyrendszerből adódó szisztéma szerint.

Ha élni kíván a Magyarországon egyedülálló kulturált ismerkedési lehetőséggel, előzetes telefonegyeztetés alapján várjuk irodánkban személyes megbeszélésre, illetve küldjön faxot vagy e-mail címünkre levelet.
Elite-Cintact Club Tel: 316-3039

Bajor Marianna

  • Hírek
  • Bankszámla