Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Ellenőröket vert egy kétméteres óriás

2004.02.04. 09:00
Két ellenőrt vert meg egy bliccelő a szegedi 4-es villamosról leszállva. Egyikük gyógyulása hónapokig tarthat. A támadónak nyoma veszett, a szemtanúk nem láttak semmit - értesült a Délmagyarország.
A négyes villamos egyik utasa az intézkedő ellenőröknek csak bérletszelvényt mutatott fel, ami fényképes igazolvány nélkül érvénytelen. A két méternél magasabb bliccelő, miután az ellenőrökkel leszállt a villamosról, egyiküket ököllel többször homlokon, nyakon, mellkason ütötte, másikukat arcon csapta - írja a Délmagyarország.

A több ütést kapott ellenőrt kórházba szállították, ahol még az orvosok is megdöbbentek, hiszen elég ritka, hogy valakinek az orr- és az arccsontját is eltörik egyetlen ütéssel. A hatalmas erejű ütéstől az ellenőr fogsora is megsérült, a brutális támadás után pár nappal is nehezére esett a beszéd.

A húsz-harminc év közötti támadónak nyoma veszett - írja a Délmagyarország. Többen is álltak a megállóban, de egy ott tartózkodó nővéren kívül más nem segített.

A súlyosan bántalmazott ellenőr próbaidejét töltötte a Szegedi Közlekedési Társaságnál, és a történtek sem vették el kedvét munkájától. Gyógyulása hónapokat vesz igénybe.