Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Elrabolhatták a tárnoki családot

2002.01.28. 16:08
A múlt héten eltűnt egy tárnoki család. Az Index információi szerint egy jómódú romacsaládról van szó, melyről a helybéliek sem tudják, hogy mivel foglalkozott. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, és a lakosság segítségét kéri.
Külön nyomozó csoportot szervezett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy, az elmúlt hét csütörtökén eltűnt tárnoki család felkutatására - közölte hétfőn az MTI-vel Németh Ágnes rendőrségi szóvivő.

Nyoma veszett a teljes családnak

A 35 éves Radics Attilának, élettársának, a 37 éves Bihon Lászlónénak és hároméves Bihon Sára nevű gyermeküknek rejtélyes körülmények között veszett nyoma családi házukból.

Egy a neve elhallgatását kérő falubeli az Indexnek elmondta: Radicsék a szomszédaikkal, a Vörösmarty utcában jó viszonyt ápoltak.

Mivel foglakoztak?

Az eltűnés körülményeiről a tárnokiak is csak találgatnak, de egyesek szerint elképzelhető, hogy bántalmazták a családot. Informátorunk úgy tudja, egy jó módú, roma vállalkozó családról van szó, akikről pontosan nem lehet tudni, hogy mivel is foglalkoztak.

Keresik őket

A férfi 170 centiméter magas, erős testalkatú, fekete rövidre nyírt hajú, kerek arcú, felkarján tetoválás látható. Élettársa 170 centiméter magas, kissé molett testalkatú, fekete vállig érő hajú, ovális arcú, barna szemű, bal karján színes rózsát ábrázoló tetoválással. A kisgyermek 90 centiméter magas, normál testalkatú, derékig érő sötét hajjal, fekete szemmel.

A rendőrség kéri, hogy aki az ügyről információt tud adni, hívja fel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/1-461-5140 számon, vagy az ingyenes 112-es, illetve a Telefontanút 06/80-555-111-es számot.

A rendőrség nem ad információt

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntettének elkövetése miatt négy napja rendelt el nyomozást ismeretlen tettes (tettesek) ellen, aki (akik) alaposan gyanúsíthatóan közrejátszottak 2002. január 23-án a tárnoki Radics Attila, Bihon Lászlóné és Bihon Sára eltűnésében.

A Főkapitányság nagy erőkkel, erre külön létrehozott nyomozó-csoporttal keresi az eltűnt családot és a nyomozás érdekében az ügyről további információval nem tud szolgálni.