Sára, Márió
2 °C
6 °C

Eltűnt egy kislány Budapesten

2005.05.14. 18:32
Az Országos Rendőr-főkapitányság szombaton bejelentette, hogy eltűnt egy tizenkét éves budapesti kislány. A rendőrség kutatómunkája eddig eredménytelen volt.

#alt#
Szakács Ibolya (Fotó: orfk.hu)
A BRFK felhívása szerint Szakács Ibolya május 13-án, pénteken este hétkor ment el az Erzsébet Királyné útján, Budapest XIV. kerületében található lakcíméről. A tizenkét éves kislány azóta nem adott életjelet magáról.

A kislány körülbelül százhatvan centiméter magas, átlagos testalkatú, sötétbarna, hosszú hajú. Arca ovális, szeme barna, ajka telt, füle enyhén elálló. Különös ismertetőjele a jobb szeme alatti haematoma. Eltűnésekor piros színű pulóvert, elöl fehér felirattal, világoskék pólót, nyakán fehér csíkkal, kék színű farmernadrágot és zöld sportcipőt viselt.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a kislányt látta, vagy a jelenlegi tartózkodási helyéről érdemi információval rendelkezik, hívja a 461-81-61 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.