Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Négy általános iskolás lány tűnt el Ajakon

2001.09.27. 12:33
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községből elcsavargott lányok minden bizonnyal azért döntöttek úgy, hogy nem mennek haza többet, mert kedden dohányzáson kapták őket az iskolában.
Négy általános iskolás lány csavargott el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ajakról - értesült a HavariaPress.

A lányok minden bizonnyal azért döntöttek úgy, hogy nem mennek haza többet, mert kedden dohányzáson kapták őket az iskolában. Utoljára szerdán délután látták a lányokat, amikor arra hivatkozva mentek el otthonról, hogy szakköri foglalkozásuk lesz.

A rendőrök keresik Kovács Renátát, aki 12 éves, 155-158 cm magas, normál testalkatú, kreol bőrű lány, akinek a haja sötétbarna, vállig érő. Szeme barna, NIKE-embléma fülbevalót visel.
Eltűnésekor polár anyagú búzakék blúz, cipzáras kapucnis pulóver, sötétkék iskolaköpeny, szürke nadrág volt rajta, és türkizkék ADIDAS-hátizsák volt nála.

Kerekes Ágnest, aki 12 éves, 155 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű kislány, akinek a haja egyenes, világosbarna, vállig érő. Fülei elállóak, szeme barna. Eltűnésekor kapucnis szürke széldzsekit, sötétszürke nadrágot viselt és sötétkék, szürke csíkos hátizsák volt nála.

Szilágyi Enikőt, aki 13 éves, 150-155 cm magas, molett testalkatú, haja rövid, sötétbarna. Szeme kék, arca kerek.
Zöld széldzsekit, fekete nadrágot és fekete pulóvert, farmermellényt viselt, amikor utoljára látták, nála egy fekete-bordó hátizsák volt.

Bóka Enikőt, aki 14 éves, 155 cm magas, sovány testalkatú. Haja sötétbarna, vállig érő. Szeme barna, arca hosszúkás.
Fekete bőrdzsekiben, szürke nadrágban ment el otthonról. Nála fekete-zöld hátizsák volt.

A gyerekek felbukkanása Budapesten vagy a Kisvárda-Budapest vasútvonal menti nagyobb városokban várható.