Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Senkinek nem kellett Elvis foga

2003.07.21. 13:56
Hiába mellékelték Elvis hajtincsét és egy aranylemezét is az ajánlathoz, nem talált vevőre az eBay aukcióján a király 250 millió forintért felkínált foga. A fanatikus gyűjtők szemében minden pénzt megérő darabra most Elvis bibircsókjának tulajdonosa pályázik.
Nem talált gazdára Elvis Presley foga az eBay online aukciós ház árverésén. A fog mellé ugyan a király egyik hajtincsét és egy aranylemezét is mellékelték, nem érkezett érvényes ajánlat a 660 000 fontos - közel kétszázötven millió forintos - kikiáltási árú darabra.

Csalásra gyanakodtak

A fog dél-floridai tulajdonosa most azt tervezi, külön-külön újra felkínálja a ritkaságokat. A háromdarabos csomagra egyébként az első napokban több ajánlat is érkezett, az árak egészen 1,3 millió fontig emelkedtek, ezeket azonban az eBay csalásra gyanakodva érvénytelenítette - írja az Ananova.

Köröm a szőnyegen

Az aukció kudarca reménnyel töltötte el Joni Mabet. Az Elvis-bébi néven ismerté vált fanatikus gyűjtő így tovább reménykedhet a fog megszerzésében. Mabe korábban már megvette az ismert előadóművész egy bibircsókját és egy lábujjkörmöt is, ami feltehetően Presley-é volt.

Ez utóbbit ingyen szerezte Presley gracelandi házában. Az asszony 1983-ban járt Elvis birtokán. "Megragadott a szobák kisugárzása. A dzsungel-szobában négykézlábra vetettem magam, és a szőnyegen megtaláltam a lecsíptetett lábkörmöt" - mesélte.

"Meg akarom szerezni a fogat. Így a bibircsók sem lenne olyan magányos, a darabokból pedig összerakhatnánk a királyt" - nyilatkozta Mabe az Ananovának.