Natália
1 °C
7 °C

Gyermekgyilkosság Ercsiben

2002.11.13. 10:47
Ercsiben egy 17 és fiú meggyilkolt egy 13 éves kislányt. A fiú beismerő vallomásában azt mondta, nem tudta elviselni, hogy a lány többször elutasította.
Őrizetbe vettek egy fiút, mert a gyanú szerint féltékenységből megfojtott egy 13 éves kislányt Ercsiben - értesült a HavariaPress. "Nem sokkal a bejelentés után a rendőrök megtalálták a kislány holttestét - mondta az Indexnek Sági János, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság titkárságvezetője. - A rokonoktól, ismerősöktől szerzett adatok alapján a gyanú egy környékbeli 17 éves fiúra, R.T.-re terelődött. Kiderült, hogy a fiú már hosszabb ideje udvarolt sikertelenül a lánynak".

Elrejtette a holttestet

A nyomozás adatai szerint tegnap este megvárta, hogy hazakísérje, és újabb ajánlatot tegyen neki, de ismét elutasító volt a válasz. A fiú ezt nem tudta elfogadni. A házuk közelében, az utcán megfojtotta a lányt, majd a holttestet behúzta a telekre, és egy romos melléképületben elrejtette.

A gyerekük keresésére indult szülők, nem mesze lakásuktól, az árokparton megtalálták a kislány egyik cipőjét, ezután értesítették a rendőrséget. Bekapcsolódott a felderítésbe a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnügyi készenléti állománya, és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi forrónyomos szolgálata is. Õk a környéken több ruhadarabot is találtak, ezek vezettek el a holttesthez.

A fiú, akit a bűncselekmény elkövetése után három órával elfogtak a rendőrök, beismerte a gyilkosság elkövetését. Az eljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja ellene.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?