Valér
2 °C
8 °C

A nevelt lánya szült gyermeket egy komlói férfinak

2008.05.06. 19:37
14 éves nevelt lányát erőszakolta meg és verte két éven keresztül egy férfi Komlón. Az erőszakból egy gyermeke is született. Emellett a másik, hét éves szintén nevelt lányát több alkalommal bántalmazta. A rendőrség őrizetbe vette a férfit.

Két éven keresztül megerőszakolta és többször megverte 14 éves nevelt lányát egy komlói férfi. A kapcsolatból egy gyermek is született. Másik, hét éves, szintén nevelt lányát pedig többször bántalmazta. Az esetet a férfi élettársa eltitkolta, mert ő is félt a veréstől.

A negyven éves nevelőapát, aki egyébként börtönviselt, a rendőrség a múlt héten fogta el. Erőszakos közösülés és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják, valamint nyomoznak szemérem elleni erőszak miatt is. A rendőrök igazságügyi pszichológus segítségét is kérték, akinek véleménye megerősítette a megerőszakolást, valamint a bántalmazást.

A nevelőapa nem tett vallomást, de a nevelt lányától született gyermeket sajátjának elismeri. A rendőrség őrizetbe vette a férfit, aki legalább öt év szabadságvesztést kaphat.