Auguszta
-4 °C
2 °C

Esett, esik, esni fog

2003.07.18. 10:04
Kapcsolódó cikkek (1)
Csökken a hőmérséklet, további záporok a fővárosban és országszerte, az emberek esernyőjük helyett az autójukat használják, ezért fennakadások várhatók a közlekedésben is.
A fővárosban rövid napos időszakokat ígér az időjárás.hu meteorológiai honlap, de zömében esőre számíthatunk a hétvégén. Szombaton a mainál valamivel több lesz a napsütés, de zápor, zivatar továbbra is kialakulhat.

Az ország keleti részében pénteken változóan felhős marad az ég, szórványosan zápor, zivatar visz változatosságot a nyárba. A délkeleti határszélen lesz több napsütés. A zivatarokkal megélénkülő szél jár együtt. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 30 fok között alakul. Késő este 20, 24 fok várható.

A nyugat-Dunántúlon pénteken a szórványos eső és az átmeneti napos időszakok a jellemzőek. Megerősödik az északnyugati szél. A hőmérséklet 23, 25 fok között lehet. Késő este 19, 21 fok várható. Szombaton itt több lesz a napsütés, de elszórtan még lehet zápor, zivatar.

Vasárnap sem várható nagy változás, marad a szórványos eső, és az elő-előbukkanó napsütés országszerte. A jövő hét elejére is felhős időt ígérnek, a hőmérséklet viszont 30, 35 fok körül alakul majd.