Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Ölt az ár Érden

2002.08.01. 08:39
Egy idős nő vízbe fulladt, több házat, pincét öntött el a víz szerdán este Érden az özönvízszerű esőzések nyomán.
Egy idős nő vízbe fulladt, több embernek a házát, vagy pincéjét öntötte el a víz szerdán este Érden a leesett csapadék - tudta meg a HavariaPress. A hírügynökség jelentése szerint az este fél nyolc óta szakadó esőtől Érden és környékén patakok és csatornák léptek ki a medrükből. Az esővíz házakat és pincéket öntött el városszerte.

Egy megáradt csatornába esett idős nőt elsodort a víz. A hetvennyolc éves asszony éppen a Fürdő utcában sétált a vihar idején, amikor nem vett észre a csatornázási munkákhoz ásott vízelvezető gödröt és belesett. A nőt elsodorta a víz és megfulladt. A tűzoltók már csak a holttestét találták meg a város egy másik részén. A rendőrség államigazgatási eljárás keretében már meg is kezdte a vizsgálatot.

A fővárosból két tűzoltóegységet küldtek érdi és törökbálinti kollégáik megsegítésére. A megáradt patakok néhány házat több centis vízzel leptek el. Csak Érden és Diósdon legalább huszonöt esethez kértek tűzoltói segítséget, hogy a pincékben felgyülemlett vizet eltávolíthassák. A tűzoltók valószínűleg csak reggelre tudják befejezni a munkálatokat a sok riasztás miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?