Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szándékosan robbanthatta fel anyja házát

2004.07.30. 08:48
Felrobbant egy ház Debrecenben, egy személy könnyebben megsérült, a kár jelentős. A rendőrség adatai szerint a robbanásban megsérült fiatalember szándékosan robbantotta fel édesanyja lakóházát.
Több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt előállították azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint felrobbantotta édesanyja családi házát - tájékoztatta az MTI-t a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken. "A 32 éves D. László kihallgatása a rendőrségen megkezdődött" - tette hozzá Vezendi Jánosné rendőr százados.

Tekintse meg képeinket!
A vizsgálat eddigi adatai szerint a fiatalember szándékosan robbantotta fel édesanyja lakóházát: megrongálta a gázvezetékeket, majd meggyújtotta a kiömlő gázt. "A lakóházban rajta kívül három családtag tartózkodott: az édesanyja, a terhes lánytestvére és annak a férje" - közölte a sajtóreferens.

A robbanás következtében D. László könnyű hámsérüléseket szenvedett, más nem sérült meg, de a terhes fiatalasszonyt megfigyelésre a mentők kórházba szállították. A családi házban jelentős kár keletkezett, a főfalak megroggyantak és a födémszerkezet szinte teljesen szétrobbant.

A gázrobbanás pénteken hajnalban történt Debrecenben. A családi házhoz nagy erőkkel érkeztek, a tűzoltók, a mentők, a rendőrség és a helyi gázszolgáltató szakemberei.