Boglárka
19 °C
35 °C

Fának ütköztek az autórablók

2003.08.26. 10:11
Késsel kényszerítette autója átadására az őket felvevő sofőrt két fiatal. A fiúk pár száz méteren belül fának ütköztek a zsákmányolt járművel.
Őrizetbe vették a rendőrök azt a két fiút, akik késsel rabolták el egy férfi autóját, majd fának hajtottak a 37-es főúton. A balesetben mindkét rabló megsérült, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kidobták a sofőrt

A két - 18 éves és 20 éves - fiú kedden hajnalban stoppolt le egy Renault-t Sátoraljaújhelynél. A páros azt kérte a sofőrtől, hogy vigye őket Sárospatakra. Miután azonban beültek a kocsiba, egyikük kést rántott, és megállásra, majd a kocsi átadására kényszerítette a sofőrt.

Árokba hajtottak

A fiúk ki is szállították a hárommilliós értékű autóból annak tulajdonosát, majd elhajtottak a helyszínről. Alig pár száz méterrel arrébb azonban az árokba rohantak a kocsival, majd egy fának ütközve felborultak.

A két sérült rabló elmenekült a baleset helyszínéről, őket azonban a forró nyomon induló rendőrök két órán belül elfogták. A sárospataki kapitányság bűnügyi nyomozói mindkét fiút őrizetbe vették, és javaslatot tettek előzetes letartóztatásukra.