Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tízéves kislánnyal fajtalankodott

2003.09.19. 11:08
Fényes nappal szóllított le Budapesten a belvárosban egy kislányt egy férfi, aki a gyerek hiszékenységét kihasználva, magát orvosnak kiadva bejutott áldozata lakásába, ahol fajtalankodott vele.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság szemérem elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt keres egy férfit.

Index A rendőrség tájékoztatása szerint, a [grafikán látható] férfi szeptember 18-án, csütörtökön délután egy órakor, Budapest VII. kerület, Wesselényi utcában leszólított egy 10 éves kislányt, akinek magát orvosnak adta ki. A kislányt a Klauzál utcai lakásáig elkísérte, ott pedig erőszakosan fajtalankodott vele. A bűncselekményt követően a férfi a lakásból elmenekült.

A rendőrség által keresett férfi ápolt, 30 év körüli, 170-175 centiméter magas, szőkésbarna rövid hajú, átlagos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésének idején mustársárga inget, drapp színű nadrágot viselt - olvasható a rendőrség közleményében.

Arra kérik a lakosságot, ha valaki a grafikán látható férfit felismeri, tegyen bejelentést a rendőrségen.