Dagadt Robinson

2001.01.04. 13:14
Thomas J. Hanks, a 44 éves sztár Cast Away (A számkivetett) című új filmjének kedvéért 25 kilót hízott és fogyott a forgatás alatt.
Robert Zemeckis Oscar-díjas rendező új filmjében az Apolló 13 és a Forest Gump sztárja egy mérnök szerepébe bújik, akinek a gépe lezuhan a Csendes-óceán fölött, és aki egy lakatlan szigeten vetődik végül partra.

Miután a stáb a Csendes-óceán déli féltekének minden szigetcsoportját átfésülte, Fidzsi Mamanutha szigetcsoportjának egyik szigetén, Monurikin találták meg az ideális helyszínt Chuck trópusi paradicsomának, amely a sztori szerint négy évig tartja fogva.

Amikorra sikerül visszajutnia a civilizációba, Chuck teljesen más emberré vált: úgymond ráébred, hogy akkor történt vele a legjobb dolog életében, amikor elvesztett mindent, amit azelőtt fontosnak tartott.

A film kedvéért hirtelen kellett a sztárnak jónéhány kilót felszednie. "A film elején kifejezetten kövérnek kellett lennem, míg a film végére egyenesen aszottnak" - nyilatkozta Tom Hanks a hamburgi TV Movie magazinnak.

Mint mondta, ,,olyan kövér voltam, hogy nem hittem a mérlegnek. A fogyásnál pedig egyenesen úgy éreztem, mintha az olimpiára készülnék. Hál' istennek Rita, a feleségem és a gyerekek sokat segítettek" - tette hozzá a filmsztár.

A Számkivetettet két szakaszban forgatták 16 hónap leforgása alatt, közben egy évnyi szünettel. Magyarországon február nyolcadikától lehet megnézni.

  • Hírek
  • Hírek