Viola
-6 °C
-2 °C

Fejvadászok keresik a móri mészárosokat

2002.05.10. 13:11
Mostantól kizárólag a móri mészárosokat keresik a rendőrségi fejvadászok. A célkörözési alosztályt a régóta eredménytelenül keresett személyek felkutatására hozták létre néhány évvel ezelőtt.
Mostantól kizárólag a móri mészárosokat keresi az ORFK Célkörözési Alosztálya. A Móron történt különösen brutális bűncselekmény felderítésére létrehozott speciális nyomozócsoporton belül a rendőrségi fejvadászoknak kell mielőbb megtalálniuk a 28 éves nagykanizsai Horváth Szilárdot és 24 éves budapesti Farkas Róbertet - olvasható a rendőrségi honlapon.

A célkörözési alosztályt, ahol az úgynevezett fejvadászok dolgoznak, a régóta eredménytelenül keresett személyek felkutatására hozták létre néhány évvel ezelőtt.

Tízmillió forintos jutalom a nyomravezetőnek

A rendőrség kéri, hogy aki a Móron elkövetett bűncselekmény elkövetőivel kapcsolatban érdemi információkkal rendelkezik, továbbá ismert előtte Horváth Szilárd vagy Farkas Róbert tartózkodási helye, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 központi segélyhívó telefonszámon vagy a Telefontanú szintén ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefonszámán.

Mivel a két menekülő gyilkos bankrablónak fegyvere van, a rendőrség azt kéri mindenkitől, hogy kellő körültekintéssel járjon el, és értesítse azonnal a rendőrséget.

Annak aki információval segít a két bűnöző elfogásában az országos rendőr-főkapitány 10.000.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!