Alfréd
-2 °C
2 °C

Feketemunkások a rendőrtiszt paradicsomföldjén

2003.08.27. 16:53
Alacsonyabb beosztásba kerül hamarosan a hajdúnánási rendőrkapitányság helyettes vezetője, miután kiderült, huszonöt feketemunkás dolgozott a paradicsomültetvényén. A rendőr maga kérte alacsonyabb beosztásba helyezését.
Külföldi feketemunkásokat értek tetten a hajdúnánási rendőrkapitányság helyettes vezetőjének paradicsomföldjén, a tisztet kérésére alacsonyabb beosztásba helyezik - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel szerdán.

Az MTI értesülése szerint egy névtelen bejelentés nyomán több hatóság egyszerre tartott ellenőrzést a rendőrtiszt birtokán, ahol 25 külföldi feketemunkást értek tetten. A hajdúnánási kapitányság helyettes vezetője belátta, hogy a szabálysértés erkölcsileg nem egyeztethető össze beosztásával, ezért kedden maga kérte, hogy helyezzák alacsonyabb beosztásba - mondta Gyulai József főhadnagy.

Hozzátette: Sutka Sándor rendőr dandártábornok, megyei főkapitány elfogadta Dögei János rendőr alezredes kérését, és a közeljövőben dönt alacsonyabb beosztásáról.