Máté, Mirella
12 °C
30 °C

Átvágta ex-barátnője torkát

2003.09.28. 21:14
Féltékenységből brutálisan végzett 21 éves ex-barátnőjével egy sátorhelyi fiatalember. A lány vérbefagyott holttestét vasárnap hajnalban találták meg a Mohács közeli Sátorhelyen központjában.
A tragédia nem sokkal éjfél után történt a 200 lelkes falu központjában. A szemtanúk egy sikoltást hallottak majd egy rohanó fiatal férfit láttak a sötétben. A holtestet csak reggel fedezték fel a helybéliek.

A rendőrség adatgyűjtése során több szemtanú a lány egykori barátját vélte felfedezni abban a férfiben, aki elrohant az éjszakában. A rendőrség rövid keresés után megtalálta a 24 éves sátorhelyi feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

A férfi azért végzett a lánnyal, mert az korábban elhagyta, és ezt nem tudta neki megbocsátani. A fiatalember, amikor meghallotta, hogy szerelme ismét a faluban a nagyszülőknél tartózkodik, egy nagy éles konyhakést vett magához, s miután megtalálta, rövid szóváltás után átvágta a torkát.

A kétszáz lelkes faluban egymás között mindenki a szerelmi tragédiáról beszél, azonban nem szívesen nyilatkoznak az esetről. Sátorhely már nem először került a középpontba, a falubeliek szerint már megint egy szégyenletes dolog történt. Legutóbb egy tizennégy éves fiú fogadásból fajtalankodott egy kutyával.