Auguszta
-3 °C
2 °C

Féltékenységből ölt Hevesen

2003.10.27. 12:51
Nem bírta feldolgozni a kétéves kapcsolatot lezáró szakítást az a férfi, aki múlt hét csütörtökön meggyilkolta barátnőjét. A tizenhét éves lány pár nappal korábban hagyta el 21 éves barátját. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.
Beismerő vallomást tett az október 23-án Hevesen történt gyilkosság gyanúsítottja; a fiatalember szerelemféltésből ölte meg a 17 éves lányt - közölte a rendőrség hétfőn, Egerben. A beismerő vallomást megelőzően a gyanúsított lakásán megtalálták a gyilkos fegyvert, egy pillangókést, valamint az áldozat mobiltelefonját - mondta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója sajtótájékoztatón.

Orosz Gyula ezredes emlékeztetett arra, hogy október 23-án egy vérbe fagyott női holttestet találtak Hevesen, egy utcában. Kiderült, hogy az áldozat egy helybeli lány, aki előző este a lakhelye közelében egy diszkóban szórakozott. A rendőrök eljutottak a lány 21 éves volt barátjához, akivel néhány nappal korábban szakított.

Orosz Gyula hangsúlyozta: megtalálták a gyanúsított előző este viselt ruháját is, amelyen vérnyomokat mutattak ki, illetve több tanú állította, hogy a lány és a gyanúsított együtt mentek el a diszkóból.

A férfi beismerő vallomása során elmondta, hogy nem bírta feldolgozni a kétéves kapcsolatot lezáró szakítást - közölte a bűnügyi igazgató, hozzátéve, hogy az emberöléssel megalapozottan gyanúsított elkövetőt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft