Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Koncert a hangárban

2003.02.07. 16:38
Koncerttel ünnepli új repülőgépét a Malév. Néhány szakszervezeti vezetó távol marad a drága mulatságtól.
Élő koncerttel egybekötött zártkörű rendezvényen ünnepli a Malév az első újonnan bérelt Boeing-737-es érkezését. A a légitársaság az egyik ferihegyi hangárban ma tartja az új gép avatási ceremóniáját, amelyre meghívták a légitársaság valamennyi dolgozóját.

Presser és Kamarás a hangárban

A cég vezetése egy rendkívüli, kizárólag erre az alkalomra összeállított színházi produkcióval kedveskedik munkatársainak. Presser Gábor, Eszenyi Enikő és Kamarás Iván részvételével bemutatják a ""Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról"" című zenés darabot. A pazar vacsora és állófogadás után Gerendás Péter és zenekara szórakoztatja a jelenlévőket.

Néhány szakszervezet távol marad a közel 20 millió forintos rendezvénytől. Szerintük nem időszerű egy ilyen veszteséges állami vállalatnak a bértárgyalások kellős közepén egy ilyen költséges rendezvényen ünnepeltetni magát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek