Klaudia
-3 °C
3 °C

Lángoló koktél okozhatta halálát

2003.06.03. 10:44
Egy ígéretes fiatal zenész pár órával azután vesztette életét, hogy égési sérüléseket szenvedett egy lángoló koktéltól. Azt még nem tudni, hogy alkoholmérgezés, vagy más okozta halálát.
A 23 éves Kyle Kristopher Guyer éppen egyetemi tanulmányainak közelgő végét ünnepelte baráti társaságban. Az oregoni egyetem tanulóját, és egyben az Easy Target dobosát egy olyan koktéllal kínáltak, amiben egy korsó sörre égő szeszt öntöttek. Az ital azonban a fiú kezére fröccsent, aki másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Guyert kórházba szállították, ahol fájdalomcsillapítót kapott intravénásan. A fiút röviddel ezután, még az éjszaka hazaengedték.

Nem panaszkodott

Guyer kollégiumi szobatársai azt állítják, hogy a fiú hajnali 4 körül ért haza, és nem panaszkodott semmire. Reggel 8-kor azonban már nem tudták felébreszteni. A hatóságok nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat.

A boncolást várhatóan kedden tartják, ám az orvosok szerint eléggé ritka, ha egy fiatal, egészséges férfi halálra issza magát. Frank Ratti törvényszéki orvos azt állítja, hogy évente körülbelül egy olyan eset fordul elő a megyében, hogy valaki alkoholmérgezésben hal meg, jelentette az AP.