Vince, Artúr
-7 °C
1 °C

A nyílt utcán kaszabolta le válófélben lévő feleségét egy férfi

2004.08.11. 20:16
Meggyilkolta válófélben lévő feleségét egy férfi Nyíregyházán. A férj egy kocsmából vette észre a feleségét, majd onnan kirohanva lekaszabolta áldozatát.
A járókelők fogták le azt a 41 éves dühöngő férfit, aki szerdán este Nyíregyházán a nyílt utcán késelte halálra feleségét. A Szabolcs Online szerint a 39 éves nő húgával virágot vásárolt a kórháztól csupán 100 méterre, a férfi ezután vetette rá magát.

A HavariaPress hírügynöség szerint a férfi egy közeli italboltban tartózkodott, amikor meglátta a párost, míg a helyi hírügynökség szerint a férj előzőeg sört vásárolt ugyanabban a boltban, ahol a két nő válogatott. A támadás során a férfi több szúrást ejtett áldozatán, mondta az Indexnek Fülöp Gergely rendőrségi szóvivő. Az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe, noha a közvetlen közelben lévő kórházból azonnal a segítségére siettek.

A késsel vagdalkozó férfit a járókelők rángatták le haldokló áldozatáról és tartották ott, míg a rendőrök megérkeztek. A férfit őrizetbe vették, az eset pontos körülményeit vizsgálják.