Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megüresedett egy hely a száz legkeresettebb bűnöző listáján

2008.03.08. 15:34
Kommandósok fogtak el egy 27 éves férfit Kispesten, akit két redőrkapitányság és a bíróság is keresett. Zalaegerszegen elbocsátottak egy betöréssel gyanúsított rendőrt.

Kommandósok fogták el pénteken éjszaka Kispesten azt a bűnözőt, aki szerepelt a rendőrség TOP 100-as körözési listáján. "A megyei rendőrség zsarolás miatt, a szigetszentmiklósi rendőrök csoportos rablás miatt keresték a 27 éves fiatalembert. A bíróság pedig azért, mert nem jelent meg tárgyalásokon, ahol kellett volna" - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A férfit őrizetbe vették, és kérték az előzetes letartóztatását is.

Őrizetbe vették a betöréssel gyanúsított rendőrt

"Szombaton elbocsátották azt a zalaegerszegi rendőrt, aki a gyanú szerint részt vett egy betörésben" - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy zalaegerszegi lakásból csütörtök reggelre nagy összegű készpénzt és egy számítógépet vittek el. Szombatra elfogtak két embert, akik a nyomozók szerint a betörést elkövették. Közben kiderült, hogy érintett az ügyben egy egészségügyi okokból a szolgálatból felmentett zalaegerszegi rendőr is. Az ügyészség később őt is őrizetbe vette.