Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Megüresedett egy hely a száz legkeresettebb bűnöző listáján

2008.03.08. 15:34
Kommandósok fogtak el egy 27 éves férfit Kispesten, akit két redőrkapitányság és a bíróság is keresett. Zalaegerszegen elbocsátottak egy betöréssel gyanúsított rendőrt.

Kommandósok fogták el pénteken éjszaka Kispesten azt a bűnözőt, aki szerepelt a rendőrség TOP 100-as körözési listáján. "A megyei rendőrség zsarolás miatt, a szigetszentmiklósi rendőrök csoportos rablás miatt keresték a 27 éves fiatalembert. A bíróság pedig azért, mert nem jelent meg tárgyalásokon, ahol kellett volna" - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A férfit őrizetbe vették, és kérték az előzetes letartóztatását is.

Őrizetbe vették a betöréssel gyanúsított rendőrt

"Szombaton elbocsátották azt a zalaegerszegi rendőrt, aki a gyanú szerint részt vett egy betörésben" - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy zalaegerszegi lakásból csütörtök reggelre nagy összegű készpénzt és egy számítógépet vittek el. Szombatra elfogtak két embert, akik a nyomozók szerint a betörést elkövették. Közben kiderült, hogy érintett az ügyben egy egészségügyi okokból a szolgálatból felmentett zalaegerszegi rendőr is. Az ügyészség később őt is őrizetbe vette.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!