Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Nyomoznak a meggyilkolt világbajnok ügyében

2006.02.06. 12:42
Szakértők vizsgálják a szombat este Jászberényben meggyilkolt, többszörös mozgássérült fogathajtó világbajnok Taczman Elek és felesége halálának körülményeit. A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre elzárkózik a részletek közlésétől.

Az orvosszakértők és a nyomszakértők folyamatosan dolgoznak a Jászberényben történt gyilkosság adatainak feldolgozásán, s ez reményeink szerint újabb fontos információkhoz vezet el – a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre csak ennyit közölt Taczman Elek és felesége meggyilkolásával kapcsolatban Kovács Ágnes a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Taczman Eleket és feleségét szombat este gyilkolták meg jászberényi házukban. A 51 éves férfi és a 44 éves nő holttestét másnap délelőtt az áldozatok fia fedezte fel. Különböző helyszíni források szerint a házaspárral brutális kegyetlenséggel végeztek.

Ezt az értesülést Kovács Ágnes nem kívánta kommentálni, mint mondta: minden gyilkosság brutális. A rendőrség szóvivője azt sem kívánta egyelőre elárulni, milyen körülmények között és milyen eszközzel gyilkolták meg a házaspárt.

A neves sportoló motorbalesetben vesztette el egyik veséjét és bal lábát. Mozgássérültként fogathatjtásban két világbajnoki címet és egy vb-ezüstérmet szerzett. 2004-es világbajnoki győzelme után visszavonult a versenyzéstől.