Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Nem Aurélia volt az egyetlen

2005.11.25. 16:22
Legalább tíz kiskorú sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt egy hatéves francia kislány elrablói. Aurélia vasárnap délután rabolták el.

Kiskorúak elleni szexuális erőszakcselekmények sorozatát ismerte el az a francia házaspár, akiket egy hatéves francia kislány elrablásával gyanúsítanak a párizsi hatóságok.

Nővérével görkorcsolyázott

A házaspár péntekre virradóra végződött kihallgatásán a hatéves Aurélia ellen elkövetett szexuális erőszak mellett idén további tíz kiskorú sérelmére elkövetett erőszakos szexuális cselekményeket ismert be, közölte Brigitte Angibaud főügyész.

A kedden őrizetbe vett 36 éves Dominique keresztnevű férfi beismerte, hogy ő rabolta el vasárnap délután a háromezer lakosú Jallais kisváros iskolájának parkolójából a nővérével görkorcsolyázó kislányt. Aurélia ellen a férfi 30 éves, értelmi fogyatékos Alfreda nevű feleségével szexuális erőszakot hajtott végre, mielőtt egy sötét szobába bezárták volna a kislányt. Auréliát másnap az elrablás helyszínétől 15 kilométerre a férfi kitette kocsijából.

A házaspárt vád alá helyezték

A házaspár azt is beismerte, hogy idén legalább tíz, 3 és 12 év közötti kiskorú ellen követtek el erőszakos szexuális cselekményt, és több kislány elrablásával is próbálkoztak. Az erőszakos jelenetek többségét filmre vették.

Dominique és Alfreda két éve házasodtak össze. Van egy két éves közös kislányuk, és közösen nevelték a férfi első házasságában született kislányt is, akik ellen - a nyomozók szerint - semmilyen erőszakot nem követtek el. A gyermekeket kórházi kivizsgálást követően a gyámügyi hatóság egyik intézményében helyezte el, a szülőket pedig vád alá helyezte az ügyészség. A feleség korábbi házasságából született két gyermekét apjuk erőszakossága miatt korábban már állami gondozásba vették a hatóságok.