Zsuzsanna
-4 °C
3 °C

Szándékosan terjeszti a HIV vírust egy német tengerész

2004.10.18. 11:55
Bosszúból szexelt thaiföldi nőkkel egy német turista. Az ötvenhat éves Hans-Otto Schiemann állítása szerint egy thai nőtől kapta el a HIV vírust, ezért bünteti a "gonosz majmokat". A thai hatóságok legfeljebb kitoloncolni tudják.
Thai nők tucatjait fertőzte meg szándékosan HIV-vírussal egy német turista, írja a BBC. Az ötvenhat éves Hans-Otto Schiemann saját bevallása szerint vírushordozó, bár orvosi teszteknek nem hajlandó alávetni magát.

A helyi egészségügyi hatóságok szerint Schiemann kilencven nőnek fizetett Thaiföldön hatalmasnak számító, százdolláros összeget szexért, hogy sajátos bosszút álljon rajtuk.

A jelenleg rokkantnyugdíjából élő, féllábú tengerész szerint egy thai nőtől kapta el a vírust, thai felesége is AIDS-ben szenved, írja a BBC.

Az illegális thaiföldi tartózkodással vádolt Schiemann szerint a thaiföldi nők "boszorkányok, majmok". A thai törvények nem rendelkeznek az HIV-vírust szándékosan terjesztőkről, ezért csak lejárt turistavízuma miatt utasíthatják ki az országból. A magát "gazdag playboynak" tartó megszállottra plakátokon hívják fel a thai nők figyelmét.