Benedek
-5 °C
5 °C

Mátyási György beájulna

2005.10.29. 20:55
Megtaláltuk a dugókban ülők egyik nagy entertainerét. Kiről van szó? És hogy jön ide Mátyási György?

Igen, alább egy víz- és fűtésszerelőnek csapunk hírverést. Ráadául ingyen és bérmentve. De ne szaladjunk ennyire előre. Az események megértéséhez a kedves olvasónak feltétlenül tudnia kell, az Index munkatársai luxusautóval közlekednek, és reggelelente munkába menet mindenki Klubrádiót hallgat. Szerintünk nem is reggel a reggel, ha nem halljuk Mátyási Györgyöt. Ő, a Klubrádió száguldó riportere, a közlekedési hírsávok kérlelhetetlen ökle. De most mégsem róla lesz szó, hanem a dugóban ülők másik entertaineréről, Hegyesi Tamásról.


Hegyesi víz- és fűtésszerelő, akinek a furgonjáról készült fotó a világhálón kering. A jármű oldalára ezt a reklámfeliratot festették: "Ha olcsón akarsz dolgoztatni, ne hívj! Csak barátoknak dolgozom kedvezményesen... De nincs egy sem, mert Bunkó vagyok! :D"

Hegyesinek a barátai találták ki a feliratot, akiről ezután azt gondolnánk, hogy egy morcos csőszerelő, aki végre a helyére teszi a világot, ehelyett viszont egy 38 éves, vidám férfi válaszolt kérdéseinkre, és tette helyére a világot.

"Az utazók szórakoztatására készült, láthatják, hogy milyen a lelkivilágom" - kezdte a felirat lírai magyarázatát Hegyesi. "Miért, az milyen?" - kérdeztük. "Hát kesze-kusza, kicsit idióta" - vallott megejtő őszinteséggel a férfi, aki elárulta, hogy a fénykép elkészülte óta az autóját újabb feliratok díszitík. Például felfestettek egy darts-táblát. "Ha harc, legyen darts" felirattal.

"Na, de miről szól a felirat?" - kérdeztük? "Hát arról, hogy a megrendelők ne alkudozzanak. Ezt mondtam, ennyi és kész. Nincs laca-faca" - érkezett a válasz.

Hegyesi most internetre tart. Honlapján egyelőre még csak üdvözlőlap olvasható, de az is sok mindent megmagyaráz.