Valér
4 °C
8 °C

A fűzfői strand zuhanyzójában döfte le feleségét

2005.07.17. 15:46
Véres gyilkosság történt a balatonfűzfői Fövenyes strandon. Egy férfi veszekedés után követte a zuhanyzóba feleségét, majd egy tőrrel többször megszúrta.

A rendőrség őrizetéből a sümegi pszichiátriára szállították át vasárnap azt a 31 éves várpalotai férfit, aki előző nap a balatonfűzfői Fövenyes strandon egy tőrrel megölte 38 éves feleségét, közölte a rendőrség.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a férfi veszekedés után távozó felesége derekába dobta a kést, de az első kihallgatásokból kiderült, hogy a strand zuhanyozójában ölte meg az asszonyt több késszúrással, mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

A várpalotai házaspár válófélben volt, és a fűzfői strandon heves vita támadt kettejük közt. A férfi a felesége után ment a zuhanyozóba, és ott tőrkésével többször megszúrta. Az asszony a helyszínen életét vesztette. Az esetnek több szemtanúja is volt, köztük a házaspár 8 éves gyermeke, mondta Váradi Piroska szóvivő.

A gyermeket a várpalotai nagyszülőknél helyezték el. A férfit szombaton emberölés bűntettének alapos gyanújával a rendőrség őrizetbe vette, vasárnap azonban átszállították a sümegi pszichiátriára, ahol szintén rendőri őrizet alatt áll.