Ödön
2 °C
11 °C

Önként jelentkezett a cserbenhagyó gázoló

2002.06.03. 10:12
Önként jelentkezett a rendőrségen hétfő hajnalban az a férfi, aki vasárnap hajnalban elütött három személyt a Bem rakparton.
A cserbenhagyó gázoló vasárnap reggel négy óra után a Batthyány térnél, a Bem rakparton a Margit híd irányából a Lánchíd felé tartva ütött el három gyalogost fehér színű Opel típusú gépkocsijával. Egy 80 és egy 73 éves idősasszony a helyszínen életét vesztette, egy 52 éves nő pedig súlyosan megsérült.

A rendőrség vasárnap óta nagy erőkkel kereste a segítségnyújtás nélkül továbbhajtó gépkocsivezetőt, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője százezer forint jutalmat ajánlott fel a cserbenhagyó gázoló nyomravezetőjének.

A rendőrség kereste annak a furgonnak a vezetőjét is, aki szemtanúk szerint a halálos baleset helyszínén rövid időre megállt, majd szintén segítségnyújtás nélkül továbbment.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?