Bernát, Felícia
EUR 384,49 Ft
USD 363,43 Ft
7 °C
31 °C

Magára robbantotta lakását

2006.06.16. 09:03
Magára robbantotta a lakását egy öngyilkosságra készülő férfi reggel a II. kerületben. Súlyosan megsérült. A társasházat a tűzoltók kiürítették.

Egy ember súlyosan megsérült, amikor két robbanás is történt egy budai kilenclakásos házban - értesült a HavariaPress. A II. kerületi Battai utcából reggel hat óra körül hívtak rendőröket és tűzoltókat, miután egy lakásból két robbanás is hallatszott.

Az eddigi adatok szerint a lakásban egy gázradiátor robbant fel, majd tűz is keletkezett, a detonáció miatt egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett.

A férfi minden jel szerint öngyilkos akart lenni, ugyanis a detonáció előtt leszerelte a falról a gázradiátort. A szabadba ömlő gáz robbant be.

A lakó súlyos égési sérüléseket szenvedett, de a saját lábán hagyta el az épületet.

A rendőrség jelenleg a helyszínen vizsgálja az eset körülményeit, az épületet kiürítik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Biztosítás