Jenő
-2 °C
6 °C

Gyermeket gázoló autósra támadtak Nyírkátán

2008.04.08. 14:46
Többen bántalmazták azt a sofőrt, aki autójával elgázolt egy három éves kisfiút Nyírkátán. A gyermek sérülései nem súlyosak, megfigyelésre a nyíregyházai kórházba szállították. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Nyírkátán kedden koradélután egy autós elgázolt egy három éves kisfiút, aki figyelmetlenül rohant az úttestre házuk kapujából. A gyermek a balesetben megsérült. Hozzátartozói közül többen a sofőrre és az autó utasára támadtak. Betörték a kocsi szélvédőjét, valamint oldalsó ablakát.

A végletekig elfajulni látszó helyzetet a közben odaérkező mentők határozott fellépése mentette meg, közölte a Havaria Press.

A gyermeket és a sofőrt a mátészalkai kórházba szállították. A 3 éves gyermek sérülései nem életveszélyesek. Fejsérülése nem volt, zúzódásokat szenvedett. Őt Mátészalkáról a nyíregyházi kórházba szállították megfigyelésre, közölte Kakuk Anikó a mátészalkai kórház orvosigazgatója. A bántalmazott sofőr zúzódásokat szenvedett. Sérülései nyolc napon belül gyógyulnak, ezért őt hazaengedték a kórházból.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálatot folytat a baleset körülményeinek tisztázására, csoportos garázdaság miatt előállították a bántalmazó hozzátartozókat.

Beismerő vallomást tett az a három ember, akik rátámadtak a sofőrre és társára. A Független Hírügynökség értesülései szerint a megvert sofőrt a gyanúsítottakhoz hasonlóan már meghallgatták. Társa, aki a karambol idején még az autóban ült, látván a támadókat, elszaladt. Róla egyelőre nem tudni semmit, a sofőr elmondása szerint ő könnyebben sérült.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?