Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Előzetesben a cserbenhagyó gázoló

2002.06.05. 15:28
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatalembert aki vasárnap hajnalban a Bem rakparton gázolt halálra két idős asszonyt. A bíróság szerint a férfi szabadlábon megszökne vagy elrejtőzne esetleg újjabb bűncselekményt követne el.
Előzetes letartóztatatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki vasárnap hajnalban a Bem rakparton részegen elgázolt három asszonyt, akik közül ketten azonnal belehaltak sérüléseikbe. Azok után, hogy a budapesti férfi belehajtott a gyalogosokba, megállás nélkül továbbment.

H. László hétfőn önként jelentkezett a hatóságoknál és nem tagadta meg a vallomástételt. Azt is részletesen elmesélte mit ivott aznap este. Az Index úgy tudja, hogy 7 üveg sör és 3 deci pezsgő után ült a volán mögé. A rendőrség halált okozó ittas járművezetés valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsítja a fiatalembert.

A cserbenhagyó gázoló letartóztatására a bíróság álláspontja szerint azért volt szükség, mert fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon megszökne vagy elrejtőzne illetve újabb bűncselekményt követne el. A bíróság végzése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.