Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Elgázoltak két kukást Szegeden

2008.05.08. 19:42
Még hétfőn elgázoltak két kukást Szegeden, majd segítségnyújtás nélkül elmenekült a sofőr. A rendőrök szerint úgy ütötték el a két munkást, hogy még csak nem is fékeztek.

Szegeden külön nyomozócsoport keresi azokat az embereket, akik elgázoltak a városban hétfőn két köztisztasági munkást, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak. Fékezés nélkül ütötték el őket az egyik kertvárosi utcában. A balesetet okozó fehér Daciában ketten ültek.

Az egyik munkás súlyosan megsérült, többórás műtéttel sikerült megmenteni az összeroncsolódott lábát - mondta a Független Hírügynökségnek Simonka János Aurél professzor, a Szegedi Tudományegyetem Traumatológiai Klinikájának igazgatója. A másik munkás könnyebb sérüléseket szenvedett, nincs kórházban.

A Szegedi Rendőrkapitányság egy olyan nyomozócsoportot alakított, amely kizárólag erre a bűncselekményre koncentrál. A helyi környezetgazdálkodási cég vezetője 250 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki hasznos információkat ad a gázolással kapcsolatban.