Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Gázolt a metró a Nyugatinál

2004.01.21. 13:02
Feltehetőleg öngyilkossági szándékkal ugrott az állomásra befutó metrószerelvény elé egy nő szerdán nem sokkal dél előtt. A holttestet a tűzoltók emelték ki a kerekek közül. Az érintett metrószakaszon a forgalom helyreállt.
A Nyugati téri metróállomáson egy negyven év körüli nő ugrott a hármas metró egyik szerelvénye elé, feltehetőleg öngyilkossági szándékkal - adott tájékoztatást a Kormos Endre rendőr-alezredes az Indexnek.

A tragédia háromnegyed tizenkettő körül történt, a szerencsétlenül járt nő a Kőbánya felé tartó földalatti elé vetette magát, és életét vesztette az elszenvedett súlyos sérülések miatt. A holttestet a tűzoltóság helyszínre kiérkező emberei emelték ki a sinek közül, a baleset körülményeit a a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Huszonhét metrópótló autóbusz szállította az utasokat a Deák tér és az Árpád-híd között, amíg be nem fejeződött a helyszínelés, és nem sokkal egy óra előtt állt helyre a közlekedés a forgalmas vonalszakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Vállalat fődiszpécsere az Index kérdésére.