György
16 °C
24 °C

Egyenmell a brit hadseregben

2001.04.28. 14:16
Vannak a tévében ezek a katonás-háborús akciófilmek, ahol a színészek karakterszerepeket játszanak. Férfiak, akik elszántan néznek, és közben lőnek, meg nők, akiknek nagy mellük van, és közben lőnek. A brit hadsereg most lehetőséget ad közleányainak, hogy úgy nézzenek ki, mint a filmben G.I. Jane, hiszen mit sem ér az amazon, terepszínű push-up atléta nélkül.
A brit védelmi minisztérium szóvivője elmondta, hogy máris négy hölgy vállalkozott hadiköltségen a nagyobbításra, de a számítások szerint legalább tucatnyian jelentkeznek még. A szóvivő kiemelte, hogy az akciónak nem csupán esztétikai célja van, hanem az érintettek lelkületén is javítani akarnak, hiszen - szögezzük le - a női katonák eddig meglehetős hátrányban voltak férfikollégáikkal szemben.

Mit sem ér az amazon, terepszínű push-up atléta nélkül
Elszántan nézve lőni ugyanis nem nagy etvasz, simán megoldható hadgyakorlat közben, a spontán tudatmódosult állapot elérése garantált. Képzeljük csak el: a kézben ugrál az M16-os, szemrés összeszűkül, a hullámlemezből épített célobjektum pedig lassan átalakul, egyre jobban hasonlít a filmbéli vietkong szupertitkos atombázisára, John Doe közlegény pedig Jack Smith akciószínészre, aki sztár, és ettől az egyszeri baka sokkal jobban érzi magát.

"Én és az AK 47-esem"

G.I. Jane-né változni azonban nem ilyen egyszerű, ehhez orvosi beavatkozásra is szükség lehet. Vigyázzállás az anyahajó fedélzetén, hátratett kéz, a harci nő arca előtt centikkel bajuszos őrmesterszáj üvölt - mindezt bizonyára könnyebb elviselni a megnövelt szexuális vonzerő biztos tudatában. Nem is beszélve arról, milyen jól mutat a Desert Eagle terepszínű bikinifelsővel - persze csak ha mindkettőt megfelelően betárazták.

Az eddigi legdrágább beavatkozás 2500 fontba került - jelentette a Reuters. A brit hadseregnek a kiadások bőven megtérülnek, az optikai tuninggal ellátott Lara Croft-ok ugyanis - a felmérések szerint - valóban jobban érzik magukat az angyalbőrben. A kebelbővítések amúgy feltehetően nem csak az érintett katonanőket teszik boldogabbá, hanem elszántan néző férfikörnyezetüket is.