Zelma, Rajmund
-4 °C
-1 °C

Pár percen múlt az elrabolt lányok élete

2002.08.02. 10:10
A rendőrök agyonlőtték azt a kaliforniai férfit, aki csütörtökön elrabolt és megerőszakolt két tinédzserlányt, majd a sivatagban akarta őket megölni. A seriff szerint csak pár percen múlt, hogy a lányok megmenekültek.
Körülbelül tíz percen múlt, hogy a kaliforniai rendőröknek sikerült megmenteniük két tizenéves lány életét, akiket elrabolt és megerőszakolt egy már körözés alatt álló férfi - jelentette a CNN. A seriff tájékoztatása szerint amikor helyszínre érkeztek a rendőrök, Roy Ratliff már az ideális helyet kereste, ahol a lányokat kivégzi és eltemeti. A férfi a rendőrökkel kialakult tűzharcban életét vesztette. A rendőrök a két lányt összekötözve találták meg a lopott Ford csomagterében.

Barátaiktól rabolta el a lányokat

A tizenéves lányok barátaikkal ültek két autóban egy Los Angelestől észak-keletre fekvő kisváros elhagyott parkolójában. Ratcliff egy Las Vegasból lopott autóval érkezett a parkolóba, félautomata fegyverét a fiatalokra fogta, majd a két lányt az egyik fiú kocsijába terelte és elhajtott velük. Miután megerőszakolta őket, a mintegy 160 kilométerre fekvő sivatagba hajtott, hogy végezzen velük, és eltüntesse a holttesteket. A lányok után helikopterrel kutató rendőröket végül egy vadőr vezette nyomra, aki látta körözött terepjárót.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!