Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pár percen múlt az elrabolt lányok élete

2002.08.02. 10:10
A rendőrök agyonlőtték azt a kaliforniai férfit, aki csütörtökön elrabolt és megerőszakolt két tinédzserlányt, majd a sivatagban akarta őket megölni. A seriff szerint csak pár percen múlt, hogy a lányok megmenekültek.
Körülbelül tíz percen múlt, hogy a kaliforniai rendőröknek sikerült megmenteniük két tizenéves lány életét, akiket elrabolt és megerőszakolt egy már körözés alatt álló férfi - jelentette a CNN. A seriff tájékoztatása szerint amikor helyszínre érkeztek a rendőrök, Roy Ratliff már az ideális helyet kereste, ahol a lányokat kivégzi és eltemeti. A férfi a rendőrökkel kialakult tűzharcban életét vesztette. A rendőrök a két lányt összekötözve találták meg a lopott Ford csomagterében.

Barátaiktól rabolta el a lányokat

A tizenéves lányok barátaikkal ültek két autóban egy Los Angelestől észak-keletre fekvő kisváros elhagyott parkolójában. Ratcliff egy Las Vegasból lopott autóval érkezett a parkolóba, félautomata fegyverét a fiatalokra fogta, majd a két lányt az egyik fiú kocsijába terelte és elhajtott velük. Miután megerőszakolta őket, a mintegy 160 kilométerre fekvő sivatagba hajtott, hogy végezzen velük, és eltüntesse a holttesteket. A lányok után helikopterrel kutató rendőröket végül egy vadőr vezette nyomra, aki látta körözött terepjárót.