Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eltűntek a meggyilkolt brit lány szervei

2008.04.14. 09:10
Fokozódnak a rejtélyek a februárban Goán meggyilkolt brit tinilány ügyében. A rendőrség először balesetnek akarta elkönyvelni az esetet, de a második boncolás kiderítette, hogy mégis gyilkosság és nemi erőszak történt. A harmadik boncolásnál meg az derült ki, hogy a második boncolás után elvesztették a lány belső szerveit.

Eltűntek a februárban Indiában meggyilkolt 15 éves brit lány szervei - mondta a tinédzser anyjának ügyvédje hétfőn. A harmadik, brit boncolás során derült ki, hogy a lány gyomrát, méhét, és mindkét veséjét eltávolították.

Az indiai törvényszéki szakértők azt állítják, a vizsgálatokhoz volt szükség a szervekre, amiket aztán átadtak a rendőrségnek. Scarlett Keelinget februárban gyilkolták meg a kedvelt indiai üdülőhelyen, Goán.

A brit tinédzser holttestén már két boncolást végeztek Indiában. A második vizsgálatra azért volt szükség, mert az indiai hatóságok először azt állították, hogy a lány részeg volt, és ezért fulladt a tengerbe. A második boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy Keelinget megerőszakolták, majd öt-tíz percig víz alatt tartották gyilkosai.

Az anya szerint az indiai rendőrség megpróbálta eltussolni az ügyet, nehogy csökkenjen az üdülőhelyre érkező turisták száma. Az első vizsgálatot végző orvost felfüggesztették.

Scarlett Keelinget és testvéreit édesanyjuk vitte fél éves nyaralásra az indiai üdülőhelyre még novemberben. A lányt utoljára egy tengerparti bárban látták élve. Később a parton bukkantak félig meztelen holttestére. Két indiai férfit tartóztattak le az ügyben, egy pincért és egy drogdílert. A rendőrség szerint kábítószereket adtak a lánynak, azután megerőszakolták és megölték.