Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Nem kapott kimenőt Tasnádi

2002.06.21. 11:44
Nem kapott háromnapos "kimenőt" Tasnádi Péter, háziőrizetben lévő vállalkozó, így nem vehet részt a hétvégi Grillező Európai Bajnokságon csak néhány óra erejéig. Heti nyolcórás szabadságát ugyanis a balatonaligai rendezvényre látogatva használja ki.
A hétvégén a Club Aligán sorra kerülő Grillező Európa Bajnokságon 18 csapat indul - tudta meg az Index a szervező Magyar Grillszövetség vezetőjétől. Lenzsér Csaba jelezte, hogy a magyar csapatok melett lengyel, német és osztrák grillezők is ringbeszállnak a győzelemért. Amint arról az Index beszámolt, a programra szeretett volna elmenni Tasnádi Péter, háziőrizetben lévő vállalkozó is, akit csaknem három évi előzetes letartóztatás után a közelmúltban ítéltek el nem jogerősen négy és fél év börtönre, a bíróság szerint ugyanis felbújtóként szerepe volt több erőszakos bűncselekményben.

Üzleti ügyei intézésére időnként kap néhány óra plusz időt a Pest Megyei Bíróságtól, ám a Grillező EB-t nem ítélték halaszthatatlan teendőnek - nyilatkozta az Indexnek Tansádi Péter, aki jelezte, "nemzeti tragédiának" tartaná, ha nem magyar csapat győzedelmeskedne, ezért mindenképpen elmegy a rendezvényre.

Ehhez a heti nyolc órás szabadidejét használja fel, mert ezalatt az idő alatt azt csinál, amit akar. A Tasnádi által favorizált csapatban indul a versenyen többek között Rácz Félix boxmenedzser, Bedő Miklós, a Kacsa Étterem tulajdonosa, Szikora István bokszoló, aki Tysonnak és Lewisnek is az egyetlen magyar ellenfele volt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!