Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ámokfutó Nyíregyházán

2002.06.06. 11:15
Valóságos ámokfutást rendezett egy ideggyógyászati kezelés alatt álló 36 éves férfi Nyíregyháza belvárosában. A rendőri intézkedés során a férfi olyan agresszíven viselkedett, hogy meg kellet bilincselni. Személyi sérülés nem történt.
Valóságos ámokfutást tartott egy 36 éves autós szerdán délután Nyíregyháza belvárosában, ahol szemben a forgalommal közlekedett, az útkereszteződésekben áthajtott a közlekedési lámpa tilos jelzése ellenére, szlalomozott az úttest teljes szélességében, átment a sávokat elválasztó füves területeken, majd kézifékes fordulókat is végzett.

Nem sérült meg senki

Az őrült száguldozásban senki nem sérült meg a zsúfolt utcákon, s végül a férfit a rendőrség - lakossági bejelentés alapján - fogta el az egyik parkolóban, miután megállt.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-nek elmondta: a láthatóan zavartan viselkedő embert az igazoltató járőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra.

Ideggyógyászati kezelésre jár

Az elvégzett alkohol- és drogteszt negatív lett, viszont a férfi bevallotta, hogy ideggyógyászati kezelés alatt áll, ezért a nyíregyházi kórház pszichiátriai osztályára szállították.

Orvoshoz viteléhez az előállítottat meg kellett bilincselniük a rendőröknek, mert viselkedése hirtelen agresszívvá vált. A rendőrség eljárást indított az ámokfutó autós ellen, s elrendeli gépjárművezetői engedélyének egészségügyi felülvizsgálatát.