Sára, Márió
-5 °C
2 °C

Ámokfutó Nyíregyházán

2002.06.06. 11:15
Valóságos ámokfutást rendezett egy ideggyógyászati kezelés alatt álló 36 éves férfi Nyíregyháza belvárosában. A rendőri intézkedés során a férfi olyan agresszíven viselkedett, hogy meg kellet bilincselni. Személyi sérülés nem történt.
Valóságos ámokfutást tartott egy 36 éves autós szerdán délután Nyíregyháza belvárosában, ahol szemben a forgalommal közlekedett, az útkereszteződésekben áthajtott a közlekedési lámpa tilos jelzése ellenére, szlalomozott az úttest teljes szélességében, átment a sávokat elválasztó füves területeken, majd kézifékes fordulókat is végzett.

Nem sérült meg senki

Az őrült száguldozásban senki nem sérült meg a zsúfolt utcákon, s végül a férfit a rendőrség - lakossági bejelentés alapján - fogta el az egyik parkolóban, miután megállt.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-nek elmondta: a láthatóan zavartan viselkedő embert az igazoltató járőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra.

Ideggyógyászati kezelésre jár

Az elvégzett alkohol- és drogteszt negatív lett, viszont a férfi bevallotta, hogy ideggyógyászati kezelés alatt áll, ezért a nyíregyházi kórház pszichiátriai osztályára szállították.

Orvoshoz viteléhez az előállítottat meg kellett bilincselniük a rendőröknek, mert viselkedése hirtelen agresszívvá vált. A rendőrség eljárást indított az ámokfutó autós ellen, s elrendeli gépjárművezetői engedélyének egészségügyi felülvizsgálatát.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!