Zsuzsanna
-3 °C
3 °C

Gyurcsány táncol, Orbán lő

2005.10.30. 11:07
Szerintünk egyáltalán nem vicces, ha kifigurázzák Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat. A miniszterelnök úr szerintünk nagyon kifinomult humorérzékkel rendelkezik, és biztos, hogy sokkal jobban is táncol, mint ahogyan a jobboldali humoristák gondolják. Az oldalon Orbán Viktor is táncra perdül.

A baloldali humor is jobboldali, ha szar. Ez az Index bölcsességgenerátorának legújabb megállapítása. A gép azután jutott erre, hogy megmutattuk neki az internetes poénkodás legújabb flashes izéjét.

A muglets original groove master diszkókirály-készítőjének Gyurcsány Ferencre szabott figuráját kapta meg a szerkesztőség egy héten belül harmadszorra, ezért felhívtuk a kormányszóvivői irodát, hogy nem ők akarják-e a cikkünkből levoható gondolatokat egy másik irányba terelni.

László Boglár, Gyurcsány Ferenc sajtótikára az Index érdeklődésére annyi kommentárt fűzött a kormányfői flash animációhoz, hogy az "kutyagumi ahhoz képest, amit a miniszterelnök élőben elő tud adni." (Erről vannak tapasztalataink.)

Az is kiderült, hogy az animáció kísérőszöveggel ellátva éppen pénteken érkezett meg a MeH egyik munkatársának a levelesládájába, és azonnal futótűzként terjedt szét a hivatal összes gépére. A tűzfal miatt viszont a hivatal egyetlen gépén sem sikerült lejátszani.

Orbán is táncra perdül
A belinkelt oldalon Orbán Viktor is táncra perdül, hívta fel figyelmünket egyik olvasónk cikkünk megjelenését követően. A western-figuraként ábrázolt volt miniszterelnök olvasónk szerint nem táncol jobban utódjánál, viszont a figura katakteréből adódóan az egyik táncfigura gyanánt lő egyet. Azt ugyanis mi irányíthatjuk, hogy a figura mit tegyen, ugráljon, vagy éppen lőjön.