Valter
16 °C
31 °C

Agyonverte hároméves kisfiát

2008.03.25. 20:49
Halált okozó testi sértés miatt keres egy apát a rendőrség, miután hétfőn belehalt sérüléseibe egy hároméves kaposvári kisfiú.

Életét vesztette egy hároméves kaposvári kisfiú, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője kedden este. Gergely Mónika tájékoztatása szerint a gyermeket feltehetően az apa bántalmazta.

Hogy a bántalmazás mikor és hogyan történt, azt nem tudni, annyi bizonyos, a mentőket kedd délután hívták ki a gyermekhez és hogy az orvosok már nem tudtak segíteni a kicsin.

Az apát, aki gyermekei rendszeres bántalmazása miatt már többször volt büntetve, egyelőre nem tudták kihallgatni, ugyanis ismeretlen helyen tartózkodik, tudta meg az MTI. Az apát a rendőrség nagy erőkkel keresi, elképzelhető, hogy a férfi a városban bujkál, de hamarosan országos körözést adnak ki ellene a rendőrök, mondta az Indexnek Gergely Mónika százados.

Az ügyben halált okozó testi sértés miatt indítottak nyomozást, de a szóvivő a nyomozás érdekeire való tekintettel mást nem kívánt elmondani.