Ágnes
-1 °C
2 °C

Vadidegen kapta az összetört szívű szerelmes gyémántgyűrűjét

2005.12.19. 14:47
Gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűt ajándékozott egy hősszerelmes egy nyitva felejtett autó tulajdonosának Boston közelében. A jótékony adakozó egy üzenetet is mellékelt az értékes ajándékhoz, amelyben utalt összetört szívére, írja a Reuters.

"Boldog karácsonyt! Köszönöm, hogy nyitva hagyta autóját, így meg tudom önt ajándékozni, ahelyett, hogy ellopnám az autót. Remélem, hogy a gyűrű valaki olyanhoz kerül, akit nagyon szeret, az én szerelmem már nem kapja meg. Boldog karácsonyt!" - áll a levélben, amit a hősszerelmes mellékelt a több mint 3 millió forint értékű gyűrűhöz.

Az összetört szívű adakozó két hete hagyta az autó ülésén a három gyémánttal és fehérarannyal ékesített gyűrűt. Az eset egy vonatállomáson történt Bostontól 50 kilométerre. A szerencsés autós a furcsa ajándékozás után néhány nappal fordult a rendőrséghez.

"Az ilyen esetek kifejezetten ritkaságszámba mennek" - mondta Paul Donelly hadnagy a helyi rendőrség képviseletében. "A tettes valószínűleg addig kutatott a parkolóban, amíg meg nem találta az első autót, aminek nyitva volt az ajtaja."

A 37 éves megtaláló úgy döntött, hogy megtartja az ékszert, miután egy szakértő megállapította, hogy a gyűrű több mint 3 millió forintot ér.