Szilárda
-4 °C
2 °C

Francia katonaszökevény a washingtoni sorozatgyilkos?

2002.10.21. 13:59
Volt katonatársai állítólag egy fantomkép alapján azonosították az orvlövészt. A feltételezést hétfőn közölték francia rendőrségi források.
A Focus online értesülései szerint a francia rendőrség hétfőn bejelentette, elképzelhető, hogy a washingtoni sorozatgyilkos egy francia katonaszökevény. A rendőrség szerint katonatársai egy fantomkép alapján azonosították a 25 éves férfit, aki szökése előtt közölte velük, Kanadába szeretne eljutni. Arról, hogy a sorozatgyilkosról készült fantomkép hogyan került a francia rendőrséghez, nincs hír.

A férfi szeptemberben szökött meg a nyugat-franciaországi Coëtquidan katonai iskolából, azóta nemzetközi körözés alatt áll. Felettesei szerint a volt tiszt- jelölt kíváló lövész. A francia illetékesek minderről értesítették a washingtoni hatóságokat is.

A washingtoni sorozatgyilkos legutóbb szombat éjjel csapott le, súlyosan megsebesítve egy 37 éves férfit. A tetthely közelében egy üzenetet is talált a rendőrség, amiről azonban nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy a sorozatgyilkostól származik.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!