Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Végzett barátnőjével, aztán elvágta a saját torkát?

2006.05.11. 17:40
Holtan találtak csütörtök kora délután egy férfit és egy nőt ismerőseik a XI. kerületben. A férfi valószínűleg megölte barátnőjét, majd öngyilkos lett - elvágta a saját torkát.

Minden valószínűség szerint féltékenységből végzett barátnőjével egy férfi Dél-Budán, majd magát is megölte - értesült a HavariaPress. A két áldozatot csütörtökön kora délután holtan találták ismerőseik a XI. kerületi Pór Bertalan köz egyik lakásában.

Az eddigi információk szerint a tizenéves lányát egyedül nevelő 37 éves nőt régóta ostromolta egy 43 éves férfi, de a nő nem viszonozta az érzelmeket. A férfi ezért - eddig tisztázatlan körülmények között - megölte a nőt, majd magával is végzett, elvágta saját torkát.

A halál okát kezdetben a rendőrség nem közölte. A helyszíni szemle nem végleges adatai alapján azonban a nyomozók is azt feltételezik, hogy a férfi megölte volt barátnőjét, majd önmagával is végzett. A Havaria Press úgy tudja: a vérrel borított földszinti lakásban számos körülmény mutat arra, hogy a gyilkos mindenképpen végezni akart áldozatával.

A halál pontos okát és idejét az igazságügyi orvos szakértői boncolás fogja megállapítani.