Piroska
-2 °C
5 °C

Nyugdíjas tanárnőt vert agyon egy borosüveggel

2006.03.10. 13:58
Kapcsolódó cikkek (1)
Feltehetőleg rablótámadási kísérlet áldozata lett egy 67 éves nyírbélteki tanárnő, akit lakásában lepett meg támadója. Az idős asszony fejsérülésébe azonnal belehalt, lakásából végül nem vittek el semmit.

Kommandósok fogták el pénteken azt a férfit, aki a gyanú szerint Szabolcs megyében agyonvert egy nyugdíjas tanárnőt, áll a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében. Az idős asszonyt csütörtökön találták holtan nyírbélteki lakásában.

A HavariaPress hírügynökség úgy tudja, hogy a köztiszteletben álló nőt egy borosüveggel vágták fejbe, és a 67 éves tanárnő a fejsérülésbe azonnal belehalt. A tettes teljesen felforgatta a lakást, de értéket nem tulajdonított el. Magyarázatul szolgálhat, hogy az áldozatot állítólag hallották azzal viccelődni, hogy ő nyerte meg a lottófőnyereményt.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást. A helyszíni nyomok egy 28 éves helybéli férfihez vezettek, akinek többször is volt korábban büntetve. A rendőrök a Jonatán bevetési alosztály kommandósai segítségével fogták el a férfit. A feltételezett tettest őrizetbe vették, előzetes letartóztatásáról vasárnap dönt a bíróság.