Erzsébet
1 °C
4 °C

Egy bicikliért és egy szentképért öltek

2008.04.20. 11:33
Mindössze egy kerékpárt, néhány apróságot és egy szentképet zsákmányolt az a két fiatalember, aki betört egy vásárosnaményi házba. Amikor a tulajdonos rájuk nyitott, bántalmazni kezdték. Miután a férfit másnap a rendőrség holtan találta otthon, a két tolvajt most gyilkossággal gyanúsítják.

Emberölés gyanújával vett őrizetbe két fiatalembert a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság; a 19 és 26 éves ilki lakosokat azzal gyanúsítják, hogy vásárosnaményi otthonában még szombaton bántalmaztak egy férfit, aki belehalt sérüléseibe. A már büntetett előéletű fiatalemberek előzetes letartóztatását kezdeményezi a rendőrség.

A rendőrségi szerint az emberöléssel gyanúsítottak beismerték, hogy lopni akartak az áldozat lakásából. Azt hihették, hogy a 69 éves férfi nem lesz otthon, ugyanis az év nagy részében a ház üresen állt. A sértettnek valószínűleg azért kellett meghalnia, mert tetten érte őket. A gyanúsítottak mindössze egy kerékpárt, néhány apróságot és egy szentképet vittek el.

A két fiatalembert a vásárosnaményi kapitányság járőrei az Alkotmány utcában igazoltatták. Az intézkedés közben (tanúvallomások alapján) derült ki, hogy a két férfi az áldozat lakásában járt, így az egyik rendőr ellenőrizte a lakást, ahol vérbe fagyva találta a 69 éves tulajdonost. A férfihez mentőt hívtak, de az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi halálát bántalmazás okozta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?