Judit
2 °C
7 °C

Megharapta a pénzügyőrt a cigarettaárus

2003.09.03. 10:30
A hatósági közegre egy zárjegy nélküli cigarettát árusító asszony támadt rá, hogy visszaszerezze a menekülés közben elvesztett táskáját.
Intézkedő pénzügyőrt harapott meg egy lefülelt nő Miskolcon, a vasgyári piacon. A Vám- és Pénzügyőrség járőrei kedden tartottak ellenőrzést a piacon.

Egy zárjegy nélküli cigarettákat áruló asszony a járőrök láttán megijedt, és táskáját eldobva elfutott a piacról. Vesztére a táskájában felejtette a személyi igazolványát is, ezért visszament csomagjáért.

Az egyik pénzügyőr azonban megelőzte, és felkapta a táskát. A feldühödött nő, hogy holmiját visszakapja, a pénzügyőr kezébe harapott, és megpróbálta elragadni tőle.

A nőt végül elfogták a járőrök, majd hivatalos személy elleni erőszak, illetve a jövedéki törvény megsértése miatt eljárást indítottak vele szemben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?