Judit
2 °C
7 °C

Utast harapott a BKV-ellenőr

2002.08.01. 09:25
Megharapta a földalatti egyik utasának kezét egy BKV-ellenőr. A Magyar Hírlap beszámolója szerint az utasnak elszakadt az inszalagja, az ügyet a rendőrség is vizsgálja.
A Hősök terénél szerdán történt incidens úgy kezdődött, hogy egy hölgy utas leszállt a földalattiról, és meglátva az ellenőröket elő akarta venni a bérletét. A három BKV-ellenőr közül az egyik jegyvizsgálónő eddig tisztázatlan okokból ki akarta tépni az utas kezéből a tárcáját, aki azonban nem hagyta magát. Az ellenőrnő a védekező utas hüvelykujját hátracsavarta és megharapta az alkarját.

A Magyar Hírlap beszámolója szerint az áldozat ezután értékeit hátrahagyva felrohant a lépcsőn, ahol szembetalálkozott egy rendőrrel. A riasztott egyenruhás jegyzőkönyvet vett fel, az ügyben vizsgálat indul. A földalatti utasának sérülése olyan súlyos, hogy amikor a Magyar Hírlapot telefonon tájékoztatta a történtekről, éppen operációra várt a baleseti sebészeten, mert elszakadt az egyik ínszalagja.

A harapdáló BKV-ellenőr áldozata a Magyar Hírlappal azt a félelmét osztotta meg, hogy a közlekedési cég szerinte el akarja hallgatni a történteket. A BKV egyelőre nem reagált a hírre, a napilapnak egy névtelenséget kérő BKV-munkatárs viszont annyit elárult, tudnak arról, hogy "utastámadás" történt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?