Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C

Harry herceg házasodni készül?

2004.12.12. 17:40
Diana hercegnő kisebbik fia egy zimbabwei születésű, szőke lánnyal múlatta az időt egy mozambiki üdülőparadicsomban.
A reménybeli ara egy rokonának elejtett megjegyzése szerint már a házasságról is szó esett a brit trónörökös kisebbik fia és a bulvárlapok első oldalaira nemrég bombaként berobbant szerelme között.

A 20 éves Harry, Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő másodszülöttje néhány hete jár a modellalkatú, zimbabwei születésű Chelsy Davyvel, és a hét jelentős részét is a 19 éves szőke szépséggel múlatta, először a hölgy igen jómódú papájának dél-afrikai luxusvillájában, majd egy mozambiki üdülőparadicsomban.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap idézi Chelsy nagybátyját, Paul Davyt, aki egyértelműen kijelentette, hogy "igen, össze akarnak házasodni". Még hozzátette, hogy a mostani közös vakáció is "e folyamatot segíti", de aztán megijedhetett, mert a lap szerint "visszavonta" megjegyzését. Ez azonban már nem lehetett akadálya annak, hogy szavai megjelenjenek a legnagyobb tömeglap, a The Sun vasárnapi testvérújságjában.

A The Sun mindenesetre már bizonyította, hogy a románc mennyire mély: a múlt hét elején közelképeket tárt a nemzet elé a dél-afrikai tengerparton, szőke szerelmével elmélyülten csókolózó királyfiról.

A pár egyébként valószínűleg megelégelhette az együttlétüket övező sajtófelhajtást, mert a News of the World vasárnapi beszámolója szerint az üdülőtelep igazgatója és a királyi családtagokat őrző biztonságiak a hétvégén 15 percet adtak az újságíróknak a telep önkéntes elhagyására, kényszer alkalmazását is kilátásba helyezve. Mindemellett a biztonságiak 3 mérföldes - csaknem 5 kilométeres - kordont vontak a pár bungalója köré, hosszú szakaszon lezárva a nyilvános tengerparti strandot is.