Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Konszolidálódik Harry herceg barátnője

2008.05.11. 13:40
Miután hamarosan elkezdődhet hercegnői élete, megkomolyodni látszik Chelsy Davy, Harry herceg barátnője. Egyre inkább hanyagolja a hajnalig tartó bulikat és az extravagáns öltözködést, új egyéniségét egyébként Vilmos herceg barátnője alakítja. Így Harry már egy konszolidált kedvest mutatathat be nagymamájának, II. Erzsébet brit uralkodónak.

Chelsy Davy, Harry herceg 23 éves barátnője stílust vált, miután kiderült, hogy a miniszoknyás diáklányt jövő héten, Peter Philips herceg esküvőjén mutatják be hivatalosan II. Erzsébet brit uralkodónak. A milliárdos csemete rendkívül izgatottan várja az alkalmat, hiszen ez hercegnői élete kezdetét jelentheti.

Chelsy néhány hete már alaposabb figyelmet szentel nyilvános megjelenéseinek: egyre ritkább rajta a mini és a kék szempilla, illetve hanyagolaja a reggelbe nyúló bulikat, amiket általában vodka-Red Bull koktéllal öblített le. A hiányos öltözetű partibabaként ismert zimbabvei származású diáklány szoknyái hosszabbak, cipői elegánsak és a színek is visszafogottak. Stílustanácsadója nem más, mint Vilmos herceg barátnője, Kate Middleton.

Chelsy Davy egy kétéves politikai és jogi posztgraduális kurzus felén van túl a Leeds-i egyetemen. A héten a lány lemondott a Harry által felajánlott fegyveres testőrökről, mert továbbra is egy egyszerű diáklány életét kívánja élni. Az ifjú hölgy négy éve ismerkedett meg Harry herceggel, és egy rövid szünettől eltekintve felhőtlennek tűnik a kapcsolat, különösen mióta a trónörökös visszatért Afganisztánból, és Chelsy szerint "felnőtt".