Szilvia
5 °C
16 °C

Röplabdacsapatot szponzorál a magyar pornósztár

2002.01.23. 10:00
A magyar származású pornósztár, Henger Éva egy vezető olasz női röplabdacsapatot szponzorál. A pornócsillag saját képével díszített pólót ajándékoz a játékosoknak, amit a következő mérkőzésen a lányok viselni is fognak.

Az élvonalbeli Pallavolo Palermo női röplabdacsapat immár négy hónapja keres támogatót. A bőkezű mecénás Henger Éva magyar pornócsillag személyében meg is érkezett. A hosszú évek óta Olasszországban dolgozó magyar szexipari szakmunkás saját képével díszített pólót ajándékoz majd a lányoknak, és személyesen is megjelenik a január 27-i mérkőzésen.

A szicíliai csapat január 27-én az Edison Modena ellen fog játszani. A csapat tulajdonosai azt remélik, a pornócsillag több férfit vonz majd a lelátókra. A datasport.it internetes sportlap szerint a csapat és a pornósztár közötti egyezmény csak erre az egy mérkőzésre szól.

Henger Éva

Az Ananovának nyilatkozó csapat szóvivője úgy gondolja, a palermóiak azért nem támogatják a csapatot, mert a röplabda nem elég népszerű sport Olaszországban. Az olasz röplabdasport a 80-as 90-es években élte virágkorát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?