Röplabdacsapatot szponzorál a magyar pornósztár

2002.01.23. 10:00
A magyar származású pornósztár, Henger Éva egy vezető olasz női röplabdacsapatot szponzorál. A pornócsillag saját képével díszített pólót ajándékoz a játékosoknak, amit a következő mérkőzésen a lányok viselni is fognak.

Az élvonalbeli Pallavolo Palermo női röplabdacsapat immár négy hónapja keres támogatót. A bőkezű mecénás Henger Éva magyar pornócsillag személyében meg is érkezett. A hosszú évek óta Olasszországban dolgozó magyar szexipari szakmunkás saját képével díszített pólót ajándékoz majd a lányoknak, és személyesen is megjelenik a január 27-i mérkőzésen.

A szicíliai csapat január 27-én az Edison Modena ellen fog játszani. A csapat tulajdonosai azt remélik, a pornócsillag több férfit vonz majd a lelátókra. A datasport.it internetes sportlap szerint a csapat és a pornósztár közötti egyezmény csak erre az egy mérkőzésre szól.

Henger Éva

Az Ananovának nyilatkozó csapat szóvivője úgy gondolja, a palermóiak azért nem támogatják a csapatot, mert a röplabda nem elég népszerű sport Olaszországban. Az olasz röplabdasport a 80-as 90-es években élte virágkorát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek